Serviceassistent til Sterkes Aftermarket – Søg straks

Profilbillede
dato

Med reference til Afdelingslederen for vores Maskinreparationsafdeling, søger vi en positiv og kompetent assistent. Da du både skal arbejde administrativt og have kontakt til vores kunder, dækker serviceassistent over både en Kontor- og Kundeassistent. Det er uhyre vigtigt, at du kan håndtere begge områder.

Som person er du altså udadvendt og serviceorienteret og ved, hvad der menes med at ”smile i telefonen” og få kunder, der henvender sig til at føle sig rigtig godt og hurtigt serviceret. Og samtidig har du et stort  administrationsgen og er vores struktur”terrier”, der hjælper lederen med, at alle papirgangene spiller.

Da du overtager opgaver efter en medarbejder, der fratræder udgangen af april måned, ser vi meget gerne, at du er i gang hos os medio april, så vi kan sikre overlap og god overlevering af opgaver.

Dine vigtigste opgaver bliver

  • Fakturering og tilbudsskrivning
  • Ordne fragt og følgesedler
  • Lave rapportering på serviceopgaver
  • Varetage kundehenvendelser og yde service på højt niveau - primært via telefonen
  • Varetage ad. hoc. kontor/kundeopgaver, der opstår som en del af at sikre det gode flow mellem papirgang, produktion og kunder

Din baggrund og profil

Du har erfaring med de ovennævnte kontoropgaver og er en ørn til systemer på brugerniveau, og du kan lide at optimere administrationen og taste korrekt. Har du erfaring i Navision er det en fordel, men ikke et krav. Du kan også have erfaring fra et kundecenter eller måske en mindre afdeling, hvor du har fungeret som ”limen” mellem kunde, produktion og administration. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være en kontor/ økonomiuddannelse og/ eller uddannelse og kurser i kundeservice.

Vi tilbyder

Et afvekslende job med højt tempo og med mange tætte samarbejdspartnere internt og eksternt – eksternt primært i forbindelse med telefonbetjening af kunder. Vi er en arbejdsplads, hvor den, der kan og vil, får lov at gøre en stor forskel. Vi lægger vægt på løbende udvikling og en handlingsorienteret tilgang. Og du kommer til at arbejde i en vækstorienteret virksomhed, hvor der er stort engagement og en uformel og respektfuld tone.

Konkurrencedygtig løn forhandles med baggrund i dine kompetencer og dit erfaringsniveau.

Arbejdssted

Arbejdsstedet er i første omgang på Jellingvej 12, 9230 Svenstrup og senere på året på vores hovedkontor på Langerak 8, 9220 Aalborg Øst, hvor vi samler vores aktiviteter.

Start hurtigst muligt & kontaktSend ansøgning/CV mærket ”Assistent”” snarest til HR@sterke.dk.

Ønskes yderligere oplysninger om jobbet, da kontakt COO Kim Palsgaard Thomsen på tlf. 2033 8062

Om Sterke A/S

Sterke A/S er en fusion af Aalborg Maskinfabrik og Maskinfabrikken Fuglsang og alle aktiviteter skal samles på Aalborg Havn. Vi har specialiseret os i at udvikle, producere og servicere kraftige stålløsninger og maskiner til den grønne energiindustri. Vi er 180 medarbejdere, der arbejder i et innovativt miljø. Vi beskæftiger primært maskiningeniører, smede og Industriteknikere. Se mere på sterke.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sterke A/S, Langerak, 9220 Aalborg Øst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6021861

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet