reservedelsekspedient

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde hos en af verdens førende producenter inden for marksprøjter? Så er det måske dig, vi søger til Danfoil i Svenstrup.

¤Arbejdsopgaver
Din hverdag vil være alsidig, hvor du kan udvikle dine kompetencer inden for lager, reservedelssalg og logistik. Du bliver ansvarlig for de daglige varemodtagelser, og dine arbejdsopgaver vil være:

- Modtagelse af varer, som registreres og lægges på lager
- Betjening af kunder via telefon og e-mail
- Ekspedition af reservedele til forhandlere og slutkunder indenlands og udenlands
- Pakning af reservedele
- Forsendelse

¤Teamplayer med flair for tysk
Du kan have en baggrund som reservedelsekspedient eller en anden relevant uddannelse, samt måske en form for tilknytning eller interesse inden for landbrugsbranchen. Da en del af vores kunder er i Tyskland, er det et krav, at du kan tale tysk.

Der er stor grad af selvstændighed i jobbet, men det er også vigtigt, at du er en teamplayer og yder en god service til kunder og kolleger. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et miljø præget af en flad organisation med korte kommandoveje, gode kolleger og årlige sociale arrangementer.

¤Om Danfoil
Danfoil A/S er producent af marksprøjter til det professionelle landbrug. Beliggende i Svenstrup har vi siden 1989 produceret højkvalitets marksprøjteudstyr. Vores speciale er den patenterede Eurofoil-forstøver, der muliggør sprøjtning ned til 30-50 L/ha. Danfoil markedsføres i hele Skandinavien, Øst- og Centraleuropa.

Se mere på vores hjemmeside: www.danfoil.dk

¤Ansøgning og spørgsmål
Rekrutteringsprocessen håndteres af Randstad, og du skal derfor sende din ansøgning via linket. Alle ansøgninger vil løbende blive vurderet. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randstad, teamleder Lotte Kristoffersen, på telefon: +45 2152 4828. Alle henvendelser behandles fortroligt.

¤Om Randstad
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Vesterå, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6023919

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet