BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Produktionsleder til Måltider og Ernæring, Aalborg Universitetshospital
Er du skarp på ledelse og vil du med på rejsen til udflytningen til Nordjyllands største køkken, så har du lige nu en enestående chance for at blive en del af teamet hos Måltider og Ernæring på Aalborg Universitetshospital.
Vi søger en topmotiveret produktionsleder, der bidrager til et godt arbejdsmiljø/arbejdsfællesskab. Du skal have lyst til at gå forrest og befinder dig godt i en stor organisation, hvor der er høje krav til dokumentation og kvalitetssikring.
Din nye hverdag
Måltider og Ernæring er en del af serviceområdet ved Aalborg Universitetshospital og er fremtrædende inden for ernæring og måltidsoplevelser til både patienter, medarbejdere og gæster. Hospitalets målsætning er at sikre optimal ernæring, som en vigtig del af det samlede behandlingsforløb. Hos os er patienten og kunden altid i centrum og vores mission er ”Den rigtige ernæring til den rette patient på det rigtige tidspunkt”.
Du bliver en del af et erfarent lederteam på 9, og leder for engagerede medarbejdere i vores distribution, serviceteam og weekendafløsere, i alt ca. 32 medarbejder heraf 12 weekendafløsere.
Som en del af vores store team på ca. 150 medarbejdere vil du få en hverdag, hvor du har rig mulighed for at bruge dine færdigheder. Vi sætter en ære i at give god service og høj kvalitet, og vores køkken består af mange specialområder. Vi tilbereder måltider til både Psykiatrien og hospitalerne i Aalborg, Farsø og Hobro.
Vi tilbyder
Du bliver en del af et lederteam, hvor vi tager os godt af hinanden, og hvor vi er gode til at sparre trods forskellige ansvarsområder. Vi har højt fokus på både faglig og personlig udvikling. Et godt arbejdsmiljø tager vi meget seriøst, og vi arbejder hele tiden med løbende inddragelse og udvikling af vores medarbejdere.
Vi har en god organisation med en stærk ledelsesstruktur, så vores medarbejdere har en synlig ledelse i hverdagen. Jobbet er ikke bare et skrivebordsarbejde, og det vægtes højt at man som leder har et indgående kendskab til medarbejdernes arbejdsopgaver og har flair for logistik.
Du kommer til at arbejde i en verden, hvor der altid er åbent og vi har patienter der skal have mad alle årets dage. For dig kommer det til at betyde, at din arbejdstid ligger i tidsrummet: kl. 5.36-19.24 men overvejende i tidsrummet kl. 7.36-15.00.
På Aalborg Universitetshospital bliver du også del af en større arbejdsplads som omfatter hele Region Nordjylland. Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne.
Du kan læse mere om Region Nordjyllands vision og værdier her
Hvem er du?
Du er uddannet økonoma, professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, ernæringsteknolog, kok suppleret med relevant efteruddannelse/erfaring eller har anden kostfaglig uddannelse. Du har erfaring med ledelse af større medarbejdergrupper og har et naturligt følgeskab. Fagligt er du parat til at give en hånd med i produktionen, har et godt kendskab til udarbejdelse af dokumenter og en naturlig tilgang til IT. Herudover håber vi, at du kan se dig selv i følgende:
- Du har en høj faglig stolthed og brænder for det gode måltid
- Du er handlekraftig og værdsætter det gode samarbejde
- Overblik og logistik falder dig naturligt
- Har du humor og en positiv indstilling er det bestemt en fordel
- Vi skal snart flytte ud i det nye storkøkken på det nye Aalborg Universitetshospital og det kræver en masse forberedelse og en del forandringer, så det er vigtigt for os at du har gå på mod og er villig til at samarbejde på tværs af forskellige funktioner
Mere om Måltider og Ernæring
Måltider og Ernæring har en fælles ledelse placeret i Aalborg. Sammenlagt produceres der 1 million ernæringsrige og velsmagende måltider på årlig basis. Organisationen omfatter flere kantiner og caféer, som leverer mad til personale og gæster.
I Måltider og Ernæring har vi en række tiltag, som vi er stolte af. Vi ser måltiderne som en del af behandlingen for patienterne, hvor det er muligt at få individuelt tilpasset mad efter behov, som gøres i tæt samarbejde med diætister.
Som det eneste hospital i Danmark har vi en forskningsenhed, som løbende udvikler på næringsrigtig mad til mange forskellige patientgrupper.
Læs mere om Måltider og Ernæring
Læs mere om Kulinarium
Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte Driftsleder Bente Lund Jensen på e-mail: beluj@rn.dk eller mobil: 21357477
Det praktiske
Der er ansøgningsfrist den 18. juni 2023 og det forventes, at ansættelsessamtalerne afholdes i uge 25. Tiltrædelse 01.09.2023.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst
Stilling er på fuldtid med arbejdssted ved Måltider og ernæring, Aalborg Universitetshospital, Hobrovej 19-22, 9000 Aalborg
Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aalborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Nordjylland, Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://rn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=331bb2d9-5fbe-4f5e-912c-9f38cc1140f7
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844659