Nordjyllands Politi: Nyt fra Svenstrup J - mandag den 25. maj

Kilde: Nordjyllands Politi

Svenstrup J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

 

Aalborg Øst – formodede narkobilister anholdt


På Universitetsboulevarden i Aalborg Øst forsøgte politiet at standse en personbil til et rutinetjek mandag den 25. maj kl. 01:18. I stedet for at standse accelererede personbilen, hvorfor politiet eftersatte den. 

Flere patruljer eftersatte hurtigt bilen, der kørte ad Egnsplanvej og slingrede mellem begge vognbaner. Under eftersættelsen kørte bilen flere gange over for rødt. På Mariendal Mølle-Hobrovej anvendte politiet sømmåtter til at punktere bilens dæk i et forsøg på at standse den. Bilen fortsatte dog på flade dæk ad Hobrovej til Prinsensgade og videre ad Danmarksgade til Løkkegade, hvor det lykkedes politiet at standse bilen. 

 

Politiet identificerede to yngre mænd i køretøjet: en 20-årig fører og en 20-årig medpassager. Begge blev anholdt. Politiet ransagede bilen grundet mistanke til besiddelse af narko. Her fandt man en digitalvægt og mindre hashklumper til en total vægt af 3,4 gram. 

Begge mænd blev kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve grundet mistanke til kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. De anholdte er bl.a. sigtet for at overtræde straffelovens §252, og de fremstilles i dag kl. 13.30 i grundlovsforhør i Retten i Aalborg.  

Politiet søger fører af en rød bil som vidne

I krydset mellem Prinsensgade og Vesterbro var en rød bil tæt på at blive påkørt af den flygtende bil tilhørende de 20-årige gerningsmænd. Politiet vil derfor gerne i kontakt med føreren af denne røde bil som vidne i sagen.

 

Kender du føreren af denne bil? Kontakt Nordjyllands Politi på 114.

 

Svenstrup J – indbrud i bolig


Indbrudstyven slog til ved en bolig i Svenstrup J mellem onsdag den 20. maj kl. 18:30 og søndag den 24. maj kl. 12:30. Blandt de stjålne genstande var smykker og kontanter i euro valuta. Tyven fik adgang til huset ved at bryde et bryggersvindue op med en ukendt genstand og forlod gerningsstedet ad samme vej.

 

Har du set mistænkelig færden i Svenstrup J? Kontakt politiet på 114.

 

Sæby – smykker og kontanter stjålet ved indbrud


Mellem torsdag den 21. maj kl. 10:00 og søndag den 24. maj kl. 12:50 blev en privat bolig i den sydvestlige del af Sæby udsat for indbrud. Indbrudstyven brød et vindue til et soveværelse op for at få adgang til huset. Blandt de stjålne genstande var smykker og kontanter i diverse valuta. Tyven forlod gerningsstedet ad det opbrudte vindue.

Har du set mistænkelig færden i den sydvestlige del af Sæby? Kontakt politiet på 114.

 

Hent Nabohjælps app og vær med til at forebygge hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Fjerritslev – møntsamling stjålet ved indbrud


En møntsamling og to deodoranter blev stjålet ved et indbrud i en bolig i den nordøstlige del af Fjerritslev mellem fredag den 22. maj kl. 16:00 og søndag den 24. maj kl. 17:00. Indbrudstyven fik adgang til huset ved at bryde et vindue op, formentlig med et koben. Herfra bevægede tyven sig gennem det meste af huset, hvor skuffer blev trukket ud og ting blev flyttet på.

Har du set mistænkelig færden i den nordøstlige del af Fjerritslev? Kontakt politiet på 114.

 

Aalborg Øst – 23-årig bilist anholdt for besiddelse af stoffer


Kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer – dét blev en 23-årig mand sigtet for søndag den 24. maj kl. 12:15. Manden førte personbil ad Budumvej i Aalborg Øst, da han blev standset af politiet. En narkometertest viste, at manden var påvirket af cannabis. Grundet mistanke til besiddelse af stoffer blev manden visiteret, hvor en pose indeholdende tre klumper hash blev fundet i hans jakkeærme. Bilen blev derefter ransaget. Her fandt politiet en pose med skunk under gearstangsmanchetten. Den 23-årige mand blev derefter kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve.

 

Sindal – 27-årig mand sigtet for narkokørsel


En varebil blev standset af politiet til et rutinetjek i Sindal. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev føreren af bilen, en 27-årig mand, instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav udslag for, at manden var påvirket af amfetamin. Derudover kunne politiet observere, at manden ikke havde gældende førerret. Derfor blev han sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer og kørsel uden førerret. Den 27-årige mand blev derefter kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve. Anholdelsen fandt sted søndag den 24. maj kl. 16:45.

Pandrup – spiritusbilist anholdt


En 43-årig spiritusbilist blev sigtet og anholdt søndag den 24. maj kl. 19:39. Den 43-årige mand førte personbil ad Fennen i Pandrup, da han blev standset af politiet til et rutinetjek. En udåndingstest viste, at mandens promille var 1,34 – et godt stykke over den tilladte grænse på 0,5. Endvidere havde manden ikke gældende førerret til personbil. Derfor blev han sigtet og anholdt for spirituskørsel og kørsel uden førerret. Personbilen blev konfiskeret, da manden gentagne gange var blevet sigtet for spirituskørsel.

 

Der skal ikke meget alkohol til, at du kommer over den tilladte grænse på 0,5

En almindelig 33 cl øl er lig med 1 genstand. En mand på 70 kg er over den tilladte promillegrænse, når han har drukket to genstande. Lad bilen stå, hvis du har drukket – og hold øje med, at dine venner og familie gør det samme. Sådan hjælper du os med at stoppe spirituskørsel.Klik her for at læse mere om spirituskørsel på Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler