Mekanisk Montør til Vækstvirksomhed syd for Aalborg - Fast stilling

Profilbillede
dato

Drømmer du om gode kollegaer, og nyder du at arbejde med mekanisk montage og opbygning? Vil du have arbejde syd for Aalborg?

Om jobbet og dig:

Du vil gerne bruge dine evner indenfor montage og fejlfinding, både selvstændigt, men også sammen med andre i dit team.

Du er vild med arbejdsopgaver som omfatter montering af diverse flanger, rør, slanger, samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele til tekniske løsninger til industrien.

Du har truckcertifikat og ikke bange for til husbehov, at skulle bruge en drejebænk.

Du ser frem til at samarbejde med dygtige kollegaer fra flere faggrupper om at skabe produkter i meget høj kvalitet.

Du vil arbejde i flotte lyse arbejdslokaler med afvekslende opgaver i et miljø, hvor sikkerhed og trivsel er i højsæde.

Du har måske en baggrund som, smed, industritekniker, mekaniker eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning m.m.

Du er stabil og fungerer godt i teams, og du tager gerne ekstra timer, hvis der bliver behov for det, både for virksomheden, kollegaerne og din skyld.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større solide virksomhed syd for Ålborg udvikler systemer til industrien på tværs af flere lande. Kulturen er præget af stærke værdier og viljen til at lykkes, derfor vægtes holdånd, sparring og trivsel højt. De ser deres medarbejdere som den vigtigste grund til deres succes, og derfor gør de meget for at holde på deres ansatte med gode og ordnede forhold. Firmaets kompetente ledelse bidrager til en stemning med højt til loftet, hvor alle løfter i flok. Virksomheden er i vækst, og deres medarbejder udviser faglig stolthed og specialiseret viden. Arbejdsdagen foregår i teams og byder på varierede udfordringer, hvor deres medarbejdere udfordres på tværs af organisationen. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Stillingen er med henblik på fast stilling.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn, Jørgen eller Dina på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV .Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag. 

 https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000421

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079355

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet