Ledig stilling som Afdelingsleder for Bo- & Udredningsafdelingen - Skab en forskel for socialt udsatte mennesker

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du bruge dine evner som leder og dine relationelle kompetencer på, at Svenstrupgård fortsat er et godt sted at bo og et godt sted at arbejde? Er du drevet af at styrke mennesker individuelt og i grupper og vil du gøre en forskel for socialt udsatte mennesker? 

Vi søger en kollega, der har energi på at indgå i et lederteam, hvor det fælles fokus er at udvikle Svenstrupgård, fysisk og fagligt. Vi har brug for en leder, der balancerer mellem bred inddragelse og en struktureret tilgang. Vi har brug for, at du har en socialfaglig baggrund, med ekspertise til at understøtte organisationens socialfaglige arbejde.

Afdelingsleder for Bo- & Udredningsafdelingen

Du vil blive ansvarlig for at lede Bo- og Udredningsafdeling, hvilket betyder sikre en stabil drift og samtidig lede udviklingen internt i afdelingen. Afdelingen varetager borgernes forløb lige fra modtagelse, indskrivning, udskrivning og efterfølgende bostøtte. 

Der er 35 medarbejdere i afdelingen, som på nuværende tidspunkt er fordelt i fem teams. Det ene team arbejder eksternt og står for at levere §85a bostøtte. Alle teams arbejder tværfagligt, og personalegruppen består af socialrådgivere, pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.

Gennem de seneste år har vi forsøgt at gentænke organisationen på en måde, så medarbejdere tager mere over, der hvor ledelsen før traf beslutninger. Dette arbejder vi stadig med, hvilket er både spændende og svært.  Det kræver, at du som leder er med på at sætte dig i spil og træde ud af den traditionelle lederrolle og på nogle områder virke mere som facilitator end beslutningstager.   

Fagligt har du

 • en relevant uddannelse
 • solid erfaring inden for det sociale område (gerne med SEL) og kan navigere gennem komplekse sager med myndighed.
 • en naturlig lyst til at arbejde med at skabe psykologisk tryghed.
 • evnen og erfaring med at praktisere ledelse på distance og i mindre projekter. 
 • en coachende tilgang og stadig være beslutningsdygtig.
 • stærke kommunikations- og samarbejdsevner.
 • erfaring med at skabe overblik for andre
 • et fast fokus på arbejdsmiljø
 • evner til at tænke i kreative løsninger 
 • lyst til at igangsætte prøvehandlinger eller lade andre gøre det.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med målgruppen og måske endda Aalborg kommune. 

Personligt er du

 • analytisk
 • struktureret
 • involverende og lyttende
 • en synlig leder med åben dør-politik og har en naturlig nysgerrighed over for medarbejderne

Som arbejdsplads kan vi tilbyde

Vi tilbyder en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor der er højt til loftet og plads til at udforske nye metoder og kreative løsninger. Vores arbejdsplads består af meget engagerede medarbejdere, hvor vi værdsætter både humor og et stærkt samarbejde. Du vil få støtte og sparring fra erfarne kolleger og ledere, og du vil have en unik mulighed for at præge udviklingen inden for det socialfaglige område.

Hvem er vi?

Svenstrupgård har eksisteret i over 50 år og rummer over 89 pladser (Serviceloven § 110), hvoraf 11 af disse pladser er beliggende på andre adresser i Svenstrup, Aalborg og Nørresundby. 

På Svenstrupgård er mennesker med særlige sociale problemer, som ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig, og som har behov for botilbud og for tilbud om aktiverende støtte, omsorg og efterfølgende hjælp. Mange borgere har udfordringer med psykiske sygdomme og/eller forbrug af rusmidler.

Svenstrupgård består udover Bo- og Udredningdafdelingen af en Serviceafdeling, et Værksted/aktivitetstilbud, Det Alternative Plejehjem (§107 og 108) samt en Administration. Vi betragter os som ét fælles Svenstrupgård og arbejder godt sammen på tværs af afdelingerne.

Vi arbejder ud fra en recovery-orienteret og skadereducerende tilgang, hvor vi bl.a. benytter Low Arousal som metode til konflikthåndtering. 

Vi tilpasser kontinuerligt tilbuddet og ydelserne til både målgruppen og lovgivningen, f.eks. i forbindelse med en relativ ny hjemløsereform og deraf afledt hjemløsestrategi. Samtidig indleder vi en gennemgribende ombygning indenfor 1 år og de nye fysiske rammer vil kræve at vi igen omstiller os til nye måder at levere kerneopgaven på. 

Vi arbejder ud fra kerneopgaveformuleringen ”Vi afhjælper hjemløshed ved at skabe gode (korte) ophold og udflytninger.”

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge straffe- og børneattest og indhentes referencer.

Samtaler

Vi forventer at afholde to runder samtaler. Første runde 18. juni 2024 og anden runde 24. juni 2024. Til anden runde vil der indgå en mindre opgave. 

Tiltrædelse 1. august 2024 eller snarest herefter.

Måske har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte leder Dennis Lindhardt-Pedersen på telefonnummer 22203132, hvis du ønsker at vide mere om stillingen.

 

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Lejrevej 10, 9230 Svenstrup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055152

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet