Danmission Genbrug i Svenstrup kickstarter foråret med 50% rabat på alt

Foto: Selvom Danmission Genbrug altid tilbyder rimelige priser på genbrugsvarer, repræsenterer dette udsalg en god mulighed for at opgradere garderoben eller finde unikke genstande til hjemmet til en endnu lavere pris, samtidig med at man støtter en god sag. (Foto: Danmission).
dato

Danmission Genbrug byder foråret velkomment med et storslået forårsudsalg. Fra den 5. til den 11. marts 2024 vil kunder kunne nyde en rabat på hele 50% på alt i butikken, herunder møbler, isenkram, tøj, sko, bøger og meget mere.

Selvom Danmission Genbrug altid tilbyder rimelige priser på genbrugsvarer, repræsenterer dette udsalg en god mulighed for at opgradere garderoben eller finde unikke genstande til hjemmet til en endnu lavere pris, samtidig med at man støtter en god sag.

Butikken kunne fejre 10-års fødselsdag i oktober sidste år og er glade for den mangeårige støtte:

”Vi er så taknemmelige for den fine opbakning fra alle de lokale, både for at de betænker os med det tøj, ting og sager, som de ikke længere har brug for samt at de vælger at handle i vores butik. Foråret, solen og varmen for døren. For at gøre plads, sætter vi en skarp pris på alt i butikken, så vi kan få alle vores sommervarer ud på hylderne. Så vi opfordrer alle til at komme forbi og gøre et godt genbrugsfund” siger butikkens udviklingskonsulent Tom Sand Egeskov.

Tilbuddet varer hele uge 10. Du finder Danmission Genbrug Svenstrup på Hobrovej 792.

Butikkens åbningstider er tirsdag til fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 10-13

Kilde: Danmission Genbrug
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.