BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være med til at udvikle et område og en afdeling, som er i stor faglig udvikling, hvis opgave det er at tilbyde socialt udsatte borgere en kvalificeret og helhedsorienteret indsats?
Så er her stillingen, hvor du kan gøre en forskel for en særlig målgruppe: hjemløse med svære og mangeartede udfordringer såsom misbrug og psykiske lidelser, samt somatiske lidelser grundet et flerårigt misbrug.
Vi søger to nye bostøttemedarbejdere til vores bostøtteteam – 1 fast stilling og et vikariat med udløb 31.12.2024
Om Svenstrupgård
Svenstrupgård er et tilbud efter serviceloven §110, 107 og 108, under Center for Sociale Indsatser, i Job og velfærd forvaltningen, Aalborg Kommune.
Målgruppen består af borgere i hjemløshed med mangeartede udfordringer, herunder forbrug af rusmidler, psykiske- og somatiske lidelser, samt andre sociale vanskeligheder. Svenstrupgård har ca. 90 pladser fordelt på 3 matrikler.
Svenstrupgård består af en bo- og udredningsafdeling, et alternativt plejehjem, en serviceafdeling bestående af køkken og rengøring inkl. kantine samt en værkstedsfunktion, hvor borgerne kan være i beskæftigelse i dagtimerne. Afdelingerne er sammensat med tværfagligt personale, som arbejder ud fra en recovery-orienteret tilgang, hvor borgerne støttes i at mestre egne livsbetingelser. Arbejdet understøttes af stedets forstander, afdelingsledere samt koordinatorer.
Om jobbet som bostøttemedarbejder
Som bostøttemedarbejder følger du borgerne i overgangen fra Svenstrupgård til egnet bolig. Proceduren for arbejdsgangen er defineret af myndighed inden opstart, og kan veksle mellem et såkaldt CTI-forløb eller et ICM-forløb.
Den primære kerneopgave ligger i at forebygge eventuelt hjemløshed igen. Som bostøtte skal du evne at brobygge mellem borger og det støttesystem, som ligger borgeren nærmest, fx læge, Jobcenter, psykiater, tandlæge, ydelsescenter eller lignende. Formålet er, at borgeren bliver i stand til selvstændigt at benytte systemet, når bostøtten ophører. Bostøttemedarbejdere deltager desuden i afdelingsmøder, temadage og lignende sammen med den øvrige del af Bo- og udredningsafdelingen, som bostøtteteamet er organiseret under.
Som bostøtte skal du have mulighed for at komme rundt i hele kommunen, altså er kørekort nødvendigt – egen bil foretrækkes. Din daglige gang vil være alene i borgernes hjem, hvorfor du skal være i stand til at planlægge din egen kalender, så du når alle dine opgaver. Herudover mødes alle bostøtter ugentligt til teammøde, supervision eller andet.
Hvad får du?
- Kolleger i tværfaglige teams med højt engagement og stor lyst til at medudvikle på feltet
- Et uhøjtideligt miljø med et godt kollegialt sammenhold
- Et hus hvor vi har fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø
- Et hus hvor vi prioriterer deltagelse i interne og eksterne faglige udviklingsrum
- Supervision og kollegial respons
Hvad skal du lave?
- Levere bostøtte efter bostøttemetoderne CTI og ICM
- Indgå i et tværfagligt team og bidrage med din faglige viden
- Samarbejde med 5-10 borgere om kerneopgaven
- Samarbejde med de fagpersoner som støtter op omkring borgerne på diverse områder.
- Arbejdstiden er hovedsageligt i dagtimerne (8.00-16.00). Men der vil i perioder være opgaver, som kan ligge tidligere eller senere på dagen, hvorfor du skal have en grad af fleksibilitet.
Hvem er du?
- Du behersker grønlandsk i skrift og tale
- Du er uddannet sygeplejerske, pædagog, socialrådgiver eller ergoterapeut
- Du har gerne erfaring i arbejdet med udsatte voksne (gerne psykiatri og misbrug)
- Du kan håndtere at være i konfliktsituationer med borgere
- Du er indstillet på at arbejde med borgere som er i et aktivt forbrug af rusmidler
- Du er pligtopfyldende og loyal overfor fælles beslutninger
- Du møder borgerne respektfuldt og ligeværdigt
- Du kan have mange bolde i luften og arbejder struktureret
- Du formulerer dig godt både skriftligt og mundtligt
- Du kan planlægge og styre møder med borger og samarbejdspartnere
- Du kan motivere og vejlede borgere uden at overtage deres opgaver
- Du er kreativ, nytænkende og fleksibel i opgaveløsning
- Du er udpræget teamplayer
- Kendskab til bostøttemetoderne CTI og ICM en fordel, men ikke et krav
Vil du vide mere?
Kontakt afdelingsleder Jannie Zeth tlf. 2520 0429
Løn- og ansættelsesforhold
- Gennemsnitligt 37 timer ugentligt i blandede vagter. Der er tale om én fast stilling og ét vikariat med udløb 31.12.2024
- Tiltrædelse d. 01.05.24
- Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem respektive organisation og KL på baggrund af kvalifikationer.
- Svenstrupgård vil ved ansættelse indhente straffeattest.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10.
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.
Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.
Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aalborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Aalborg Kommune, Lejrevej 10, 9230 Svenstrup J
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 25-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5980771