1 sygeplejerske søges til ØNH

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


1 Sygeplejerske søges til Øre-Næse-Hals kirurgisk afdeling, Aalborg Universitetshospital 
 
Øre, Næse og Hals kirurgisk afdeling søger 1 sygeplejerske til en fuldtidsstilling. Du bliver en del af personalet i Øre- Næse- og Hals, som dækker operationsafdeling, ambulatorium og Søvn Søvncenter. Du skal kunne starte den 1. sep 2023, eller efter aftale. 
 
Vi er 48 sygeplejersker og en SOSU-assistent, som besidder sygeplejefaglige kompetencer indenfor det kirurgiske og ambulante patientforløb. Vi samarbejder tværfagligt med læger, lægesekretærer, audiologiassistenter, og anæstesi, som udmønter sig i et velfungerende samarbejde omkring det enkelte patientforløb, Vi ser 12.000 patienter i ambulatoriet, 900 patienter i Søvncenter Nord og 4.000 patienter til operation årligt.  
Vi søger kollegaer som har lyst til at blive en del af teamet, og som på sigt har lyst til at lære flere funktioner indenfor specialet.  
Vi har 6 ambulatoriestuer, hvoraf den ene fungerer som akutstue. I ambulatoriet arbejder læge og sygeplejerske i et team, som sammen varetager dagsprogrammet på en tilknyttet ambulatoriestue. Patienterne kommer til udredning og behandling af problematikker, der knytter sig til specialet. Patientkategorien spænder fra børn til voksne, og patientforløbene i ambulatoriet kan både være elektive og akutte. Vi har dagligt et stort indtag af patienter i kræftpakkeforløb.  Operationsafsnittet er bestående af fire operationsstuer, hvor der dagligt laves elektiv og akut cancer samt øre-næse-hals- kirurgi. Til Søvncenter Nord er tilknyttet 4 ambulatoriestuer, og søvnpatienten ses til udredning, opstart af behandling og opfølgende kontroller. Søvncentret fungerer primært som et sygeplejeambulatorium.  
Sygeplejerskerne har minimum to specialistfunktioner, hvilket refererer til, at sygeplejersken har funktioner i både ambulatoriet og på operationsgangen, eller i ambulatoriet og som søvnsygeplejerske. Enkelte sygeplejersker bevæger sig rundt i alle tre flader. 
Vi søger i denne stilling 1 sygeplejersker med reference til ambulatoriet og søvn center nord. Som ny i afdelingen er fokus på ét af områderne, men på sigt introduceres til flere funktioner i specialet ud fra lyst til udvikling og kompetencer. 
Arbejdstid er kl. 07.45-15.15 (kl.16.00 i søvn) To operationssygeplejersker har rådighedsvagt i hverdagen fra kl. 17.00-07.45, samt i weekenden, og varetager arbejdsopgaver både på operationsgangen og i ambulatoriet. Der er i rådighedsvagterne tilkaldt fra eget hjem på 30 min.  
 
Kvalifikationer: 
● Speciale- operation eller ambulatorie erfaring er ikke nødvendigt, men vil være en fordel 
● Du skal kunne arbejde selvstændigt 
● Du skal være fleksibel, ansvarlig og have en proaktiv tilgang til det tværfaglige samarbejde 
● Gode egenskaber i forhold til planlægning, overblik og ro i pressede situationer 
● Du skal have en positiv tilgang til dit arbejde og medvirke til det gode arbejdsmiljø og arbejdsglæde i hverdagen 
● Du skal kunne agere i en afdeling med stort patientflow 
● Vores konsultationer er ofte korte og vi forventer, at du har fokus på at skabe en god kontakt i det korte møde med patienten 
Vi tilbyder: 
● Et veltilrettelagt introduktionsforløb 
● Dygtige og engagerede kolleger 
● Et godt tværfagligt samarbejde 
● Et job med alsidige og udfordrende arbejdsopgaver 
● Et samarbejde med både nye og erfarne kolleger 
● Et vedvarende fokus på kompetenceudvikling 
● En afdeling med fokus på forskning og udvikling af sygeplejen 
 
Afdelingen er uddannelsessted for 1. 2. og 6. semester sygeplejestuderende, medicinstuderende, lægesekretærstuderende og audiologiassistentstuderende, og er en afdeling med stort fokus på læring og udvikling. 
Har ovenstående vakt din interesse, kan du kontakte Afsnitsledende sygeplejerske Karoline Hansson på mail karoline.hansson@rn.dk eller tlf.: 97662703. 
 
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=a250e1b2-d276-4e60-8ef4-74e502754d4e

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842543

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet