Barselsvikariat som pædagogmedhjælper i dynamisk daginstitution

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Dagtilbud Svenstrup, Daginstitutionen Solhuset søger pædagogmedhjælper i et barselsvikariat – med start hurtigst muligt.

 

Solhuset er en Daginstitution med 15 vuggestuebørn og 24 børnehavebørn. Livet i hhv. vuggestue og børnehave smelter sammen gennem relationer, struktur og tilrettelæggelse på tværs i huset. Vi følger børnenes spor og parathed til at udforske mulighederne for leg og læring gennem rutiner, aktiviteter og børneinitierede lege. Bæredygtighed er vores fælles afsæt for arbejdet med læreplanstemaer, ”fordi det er vigtigt og spændende, bliver det også sjovt”.

Vi søger en pædagogmedhjælper i et barselsvikariat til børnehavegruppen. Da vi arbejder sammen i hele huset, skal du også kunne se dig selv i vuggestuens hverdag, når det giver bedst mening for børn og kollegaer, at du er der. 


Essensen af vores pædagogik handler om gode og tillidsfulde relationer til både forældre og børn og til hinanden. Desuden at skabe en dagligdag, hvor børnene gennem tryghed i relationer har gode muligheder for trivsel og udvikling gennem leg og læring. Vi arbejder med læreplanstemaer i rutiner og gennem dagens lege, aktiviteter og nærvær. Vi arbejder ud fra en anerkendende og ressource-orienteret tilgang med fokus på hensigt fremfor handling. Vi tror på, at der er et budskab bag enhver handling og adfærd, og at hensigterne er gode (barnet gør sit bedste).  Derfor justerer vi os hele tiden med fokus på børneperspektivet og har øje for, gennem voksent nærvær og i børnefællesskaberne, at både små og større børn i Solhuset har en positiv oplevelse af dagen i fællesskab med andre børn og voksne.

 

Vi søger en kollega, som:

  • Er et positivt menneske, der kommer smilende og glad ind ad døren.
  • Har lyst og mod til at tage sin plads og give den fylde – både fagligt og personligt. 
  • Kan tage pædagogisk ledelse af planlægning, udførelse og dokumentation af dagligdag og læringsmiljøer.
  • Er didaktisk orienteret og kan arbejde målrettet med læreplaner, læringsmiljøer og struktur.
  • Kan arbejde selvstændigt, tør tage initiativ og gå forrest med nye tiltag/ideer – også i mindre børnefællesskaber.
  • I samarbejdet med forældrene kan balancere respektfuldhed, faglighed og den uhøjtidelige hverdagsdialog.
  • Er optaget af eller nysgerrig på natur, miljø og bæredygtighed i børnehøjde
  • Er stabil og fleksibel ift. børn og kollegaers behov – og kan arbejde i tidsrummet fra kl. 6.15-16.45.

     

Har du brug for yderlig information kan du kontakte pædagogisk leder Bettina Damm på tlf.nr 99 82 59.75.

Arbejdsstedets adresse:
Solbakkevej 51,9230 Svenstrup J.

Stillingen er omfattet af lokal løn. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL. Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Ansøgningsfrist: d. 5/6 2024
Der forventes at afholde samtaler d. 10/6 2024
Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Solbakkevej 51, 9230 Svenstrup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054085

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet